Het appartement is gelegen op een toplocatie aan zee.  

Gelegen in een doodlopende rustige straat in een zijstraat van de dijk.

Buitenkomen uit het appartement geeft je een waaier aan mogelijkheden op wandelafstand.

  • Het strand om te relaxen of te ravotten met de kids.
  • Het centrum om te gaan shoppen en om boodschappen in te slaan
  • Het park om weg te dromen
  • Talloze restaurantjes om lekker te genieten
  • De kusttram om je te vervoeren voor een leuke trip
  • ......

Zalig ontspannen en genieten aan zee!

Kom relaxen in een aangenaam, ruim appartement aan zee. Gelegen in een zijstraat van de dijk in de mooie badplaats Middelkerke.

Het appartement is volledig gerenoveerd en voorzien van alle comfort.

Neem je aperitiefje aan de leuke bar, luier in de zetel, geniet van een zelfgemaakte of afgehaalde maaltijd in de ruime eetplaats en droom weg is de zalige kwalitatieve boxspring.

Kortom alles wat je nodig hebt is aanwezig, inclusief digitale televisie en wifi uiteraard.

Je komt binnen in een ruime heldere hal die afgewerkt is met een mooie handgemaakte lambrisering voorzien van nachtverlichting voor wie het niet graag helemaal donker heeft, ook handig met kleine kinderen. Van daaruit kon je binnen in de ruime leefruimte, waar de barkrukken en de glaasjes al klaarstaan voor een aperitiefje om te starten en na te denken over de komende dagen. Na het aperitiefje kan je je in de zetel zetten en genieten van een filmpje of serie, je kan het zetelbed uittrekken om helemaal languit te kunnen liggen. In de keuken is alles voorzien om zelf een maaltijd te bereiden, gaande van een lekker ontbijtje met geroosterd brood met een kop koffie tot een mosselpot en als afsluiter een lekker dessertje die je kan maken met de aanwezige mixer. Aan tafel is er voldoende plaats met een ingewerkt stopcontact om eventueel een lekkere gourmet te nuttigen. De leefruimte is gezellig ingericht met oog voor detail, leuke accessoires, veilige kaarsjes om het helemaal compleet te maken. Verder in de hal heb je het aparte toilet, de praktische badkamer met lavabo en mogelijkheid tot het nemen van een bad of douche. Als laatste kom je binnen in de grote slaapkamer, voorzien van een zalige boxspring en een stapelbed voor de kids. Willen jullie liever apart slapen, kunnen er ook 2 personen in het zetelbed in de leefruimte slapen. In de slaapkamer staat een kleerkast, kleine kast en handige opbergbak voor zakken en dergelijke. Naast de slaapkamer kom je op het kleine balkon terecht waar net genoeg plaats is om even buiten te zitten.